Loading

Our Services

Service

Banden & Wielen

MOET U BANDEN LATEN WISSELEN VAN UW AUTO?

Banden wisselen zorgt ervoor dat u comfortabel en zuiniger gaat rijden. Wilt u het maximale uit uw bandenset halen? Laat dan uw achter- en voorbanden dan af en toe omwisselen. Het is belangrijk om dit in de gaten te houden. Als u uw banden wisselt, slijten ze gelijkmatiger en kunt u langer doorrijden op dezelfde set banden. Bovendien verbetert dit ook de wegligging van uw auto, waardoor u comfortabeler en uiteindelijk ook zuiniger rijdt.

WAAROM MOET IK MIJN AUTOBANDEN OMWISSELEN?

Als u uw banden af en toe laat verwisselen, heeft u langer plezier van uw banden en weet u zeker dat het veiliger rijdt Als voorbanden meer versleten zijn dan de achterbanden, kan dit gevaarlijke situaties veroorzaken. Dit komt omdat de voorbanden dan minder grip hebben dan de achterbanden. U kunt dan op een nat wegdek slippen door overstuur, wat soms een spin kan veroorzaken.

WAAR MOET IK OPLETTEN BIJ HET BANDEN WISSELEN?

Wij letten vooral op de profieldiepte bij het wisselen van de banden. Banden met een profieldiepte van minder dan 1,6 mm zijn niet toegestaan op de openbare weg. Bij een bandenwissel hebben uw banden dus die minimale profieldiepte nodig. Is het profiel van uw banden nog in orde? Laat het profiel van uw zomerbanden en winterbanden checken bij Vakgarage. 

Wij kunnen u de volgende garanderen: 

  • 100% garantie
  • Transparant met kosten
  • Ervaren monteurs

Afspraak inplannen

Wij werken op afspraken. Wilt u langskomen voor uw banden? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken of online. Wij gaan u dan bellen om de afspraak te bevestigen.