Loading

Our Services

Service

Onderhoud

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Bij Autobedrijf Expert in Amsterdam kunt u telefonisch of online een afspraak inplannen. Wij reageren dan zo snel mogelijk en bespreken graag wat de mogelijke problemen zijn.

Wat kunt u verwachten van  een onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Expert?

Bij een kleine beurt met 30 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de huidige status van uw auto is. Er wordt dan mogelijk olie ververst en het oliefilter wordt vervangen. Onze ervaren monteurs lopen uw auto tijdens de kleine beurt na en kijken waar de auto eventuele problemen geeft.

Wat kunt u verwachten van een grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Expert?

Een grote beurt met 78 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de technische staat van uw auto is. Er worden dan olie ververst, het oliefilter, luchtfilter en als het nodig is ook de brandstoffilter en mogelijk wordt  de bougies vervangen. Als uw autovoorzien is van speciale platina bougies, wordt dit aan u verteld. De monteur kan tijdens de grote onderhoudsbeurt eventuele problemen bekijken.

Ervaren monteurs

Wij kunnen garanderen dat onze monteurs ervaren zijn en precies het advies geven wat past bij uw huidige situatie. Bij ons kunt u zorgeloos uw auto laten onderhouden en wij zijn transparant met de kosten. Zo staat u niet voor verassingen.