Loading

Our Services

Service

Reparatie en services voor remmen

REMBLOKKEN OF REMSCHIJVEN VERVANGEN

Remmen zijn de belangrijkste onderdelen van een auto. Maar net als alle andere onderdelen van een auto hebben ze last van slijtage. Doorrijden met versleten remmen kan zorgen tot onnodig dure reparaties en is bovendien gevaarlijk. Als remblokken en/of remschijven vervangen worden, geeft dit zekerheid. U moet de remmen van uw auto voldoende aandachtig geven die ze verdienen en laat ze regelmatig controleren.

GOEDE REMMEN ZIJN BELANGRIJK

Als we nu kijken zijn auto’s veel veiliger dan paar jaren terug. Moderne auto’s zijn voorzien van airbags, kreukelzones, dwarsbalken en allerlei andere uitvindingen die veiligheid vergroten.  Maar de remmen samen met de banden zijn de belangrijkste onderdelen van de auto als het gaat om veiligheid. Uit onderzoek kwam helaas naar voren dat een kwart van de auto’s rondrijden met slechte remmen. Het is erg belangrijk dat de conditie van de remmen van uw auto goed is en ook blijft. 

SLIJTAGE VAN REMMEN

De remmen van uw auto zijn niet zomaar ineens versleten: de slijtage vindt geleidelijk plaats, elke dag opnieuw. Diverse onderdelen van uw remmen kunnen versleten raken, zoals de remschoenen en wielremcilinders. Alle onderdelen van het remsysteem moeten in orde zijn om goed en veilig te kunnen remmen. Laat daarom dit regelmatig door ons controleren.