Loading

Over ons

Wij hebben 20 jaar ervaring als garage

Autobedrijf Expert kan niet genoeg benadrukken wat het belang is van het gevoel dat u bij een auto krijgt. U moet meer dan honderd procent tevreden zijn over u nieuwe occasion of reparatie. Kom daarom langs en ervaar het zelf. Laat u adviseren door de vakbekwame autoliefhebbers van garage Mercedes in Amsterdam.

Missie

Onze missie is om onze klanten van dienst te zijn en altijd het hoogste niveau van klantenservice te bieden; om ons team te ontwikkelen en te streven naar continue verbetering; en om ons milieuvriendelijk te gedragen.

Visie

De meest opwindende leider ter wereld zijn op het gebied van business intelligence-oplossingen voor de auto-industrie. We zullen opwinding genereren door baanbrekende ideeën te implementeren, problemen op te lossen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Kernwaarde
  • Teamwerk door vertrouwen en respect
  • Toewijding aan klantenthousiasme.
  • Verantwoording op alle niveaus. Passie om te winnen.
Voordelen

Voordelen
of Van onze Service

Auto-onderhoud aan uw auto is een essentiële taak die niet mag worden genegeerd of vergeten.

NEEM CONTACT OP
Klantgerichte service

We waarderen de service die we bieden en onze trouwe terugkerende klanten kunnen altijd wat waardering van ons verwachten.

Betaalbare prijzen

Wij hanteren betaalbare prijzen aan onze klanten en zijn transparant met alle kosten. Wij brengen ook geen onnodige kosten in rekening.

Hoge kwaliteit onderdelen

Als wij onderdelen van uw auto vervangen, gebruiken wij onderdelen van de beste kwaliteit.

Afspraak

Heeft u hulp nodig? Wij staan u graag te woord.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade aan voertuigen. We zijn zelfs het op een na grootste reparatienetwerk voor schade aan ongevallen.

06 - 28778230